Jeti Kunak - Mungkin Anda Akan Berfikir 2 Kali Jika Nak Mandi Di Jeti Kunak Selepas Melihat Gambar Ini

<

Jeti Kunak, kejadian ini telah berlaku pada hari Ahad yang lepas (8/01/2017) ketika sedang beriadah di Jeti Kunak pada waktu petang.


Ketika melihat keindahan suasana pemandangan laut di kawasan Jeti Kunak, terlihat satu kelibat yang agak mencurigakan, pada permulaan ingatkan ianya adalah sampah plastik yang terdampar di laut.....Gambar yang sempat dirakamkan di Jeti Kunak, ingatkan sampah plastik...tapi nampak pelik dan ganjil
........kami cuba untuk menyangkal dari berfikir bukan-bukan.......sebagai manusia biasa sifat ingin tahu tu sangat kuat untuk kami.......kami tak puas hati........dan selepas di zooom beberapa kali....gambar ini.....


ini yang kami lihat......Apa yang anda lihat???

.....wow.....tergamam kami seketika!!!!.........


selepas melihat gambar ni, apa lagi....kemas barang dan kami pun beransur pulang........

Kredit : Gambar telah dikirimkan oleh seorang hamba allah yang meminta kami untuk menyampaikan pesanan kepada masyarakat Kunak yang sering berkunjung ke Jeti Kunak terutamanya pada hujung minggu dan waktu cuti untuk bermandi-manda agar berhati-hatiP/s: Terpulang pada pendirian masing-masing untuk percaya atau tidak, cuma apa yang pihak kami ingin sampaikan kejadian ini mungkin hanyalah satu objek yang di ambik gambar secara kebetulan telah membentuk imej yang lain secara tidak segaja. 

Segala apa yang terjadi pada muka bumi ini adalah maklhuk ciptaan Allah S.W.T yang masa esa. Tidak perlu terlalu taksub, cukuplah ianya sekadar peringatan kepada kita untuk selalu mengambil berat tentang keselamatan ketika berada di mana-mana.

2 comments

This comment has been removed by the author.


EmoticonEmoticon